/Ben je geïnteresseerd in vlees-innovaties en nieuwe kansen?
Ben je geïnteresseerd in vlees-innovaties en nieuwe kansen?2018-11-01T10:54:17+00:00

Ben je geïnteresseerd in vlees-innovaties en nieuwe kansen?

Wij nodigen je van harte uit om Food Matters Live in de London Excel te bezoeken, van 20- 22 november. Meatless produceert ter plekke, op een groot podium, 50/50 hamburgers met een extreem laag vetgehalte. De hamburgers worden bereid uit 50% vlees en 50% meatless.

Beleef het resultaat van meer dan 10 jaar experimenteren met vlees en meatless op een professionele productielijn van Vebufa.

Meatless bewijst haar waarde in honderden succesvolle (vlees)producten overal ter wereld
Ontdek in Londen dat meatless verwerkt in vleesproducten meetelt! Dit ten behoeve van gezondere, meer duurzame én zeer smakelijke producten.

Ook de vleesindustrie zoekt naar wegen om haar foodprint terug te dringen
Dit onder andere door meer plantaardige grondstoffen te verwerken in vleesproducten. Meatless levert al langer dan 10 jaar kant en klare producten en concepten voor het verbeteren van vleesproducten. Meatless behoort dan ook tot de best verkrijgbare producten voor het verbeteren van vleesproducten.

50/50 voor serieuze vetverlaging met behoud van smaak, bite en sappigheid
De productie van de zo genoemde hybride producten in een 50/50 verhouding kan een grote stap voorwaarts betekenen voor het verwerken van plantaardige producten in vleesproducten zonder verschil te proeven of te beleven.

Meatless producten kunnen ‘on demand’ worden toegepast in de productie van vleesproducten zoals kip-nuggets, hamburgers, worsten, gehaktproducten en kant en klaar maaltijden.

Een bezoekje aan Londen is dan ook zeker de moeite waard.

Ik schrijf me in voor de proeverij van de 50/50 burgers.