//Vetreductie
Vetreductie2018-10-17T10:25:08+00:00

Vetreductie

Meatless is een vetvervanger die waarde toevoegt aan vleesproducten

Meatless-flakes behoren tot de beste vetvervangers in vleesproducten die momenteel verkrijgbaar zijn. Meatless zorgt voor behoud van de vetbeleving en maakt daardoor zeer lage vetpercentages tussen 5 en 12% mogelijk. Niet alleen verbetert het gebruik van Meatless de smaak en sappigheid van magere producten, maar het maakt het product ook smeuïger zoals we dat gewend zijn van een volvet product.

Meatless-producten zijn “ready-for-use” en extreem gemakkelijk te verwerken. Het zijn ingrediënten die uitsluitend uit natuurlijke producten worden vervaardigd uit de volledige graankorrel of peulvrucht. Meatless-producten zijn clean label, er zijn hypo-allergene versies beschikbaar en ook gecertificeerde bio-versies.

Vetverlaging is een belangrijke driver in de moderne voedingsmiddelenindustrie. Meatless beschikt over gemakkelijk implementeerbare methoden om heerlijke vetarme producten te ontwikkelen en te produceren op bestaande productielijnen. In veel gevallen slagen wij er in magere vleesproducten smaaktechnisch lekkerder te maken dan reguliere volvette producten.