/Projecten
Projecten 2018-02-26T20:22:35+00:00

Projecten

Het Meatless-team helpt met het verbeteren van uw product.

Hoe maakt u vegetarische producten sappiger? Hoe creëert u perfect smakende magere producten? Hoe verbetert u de ‘bite’ van een product, hoe maakt u uw paté minder vet en toch smeuïg? Wilt u een vegetarisch product reformuleren naar een veganistisch product? Zoekt u een vervanger voor kippenei-eiwit of palmolie?

Het zijn vragen waarop de mensen van Meatless het antwoord kunnen geven. Zij ontzorgen u indien gewenst volledig met technische ondersteuning en denken mee op elk gebied: commercieel, financieel en technisch. Het is hun ambitie om  uw producten te perfectioneren.

The proof of the pudding is in the eating
Meatless-ingrediënten en -producten worden ingezet door voedingsproducenten in verschillende sectoren. De meeste toepassingen vinden we in de vegetarische- en vleesindustrie, maar ook in visproducten, maaltijden, zuivel en bakkerijgrondstoffen wordt Meatless toegepast. Samenwerking, maatwerk, leveringszekerheid en flexibiliteit zijn kernkwaliteiten waar onze klanten ons om waarderen. Snelheid en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Vraag ons gerust om een presentatie en een sampling van producten uit ons portfolio en laat u verrassen!