/Projecten
Projecten 2018-02-19T11:42:58+00:00

Projecten

Het Meatless-team helpt met het verbeteren van uw product.

Hoe maakt u vegetarische producten sappiger? Hoe creëert u perfect smakende magere producten? Hoe verbetert u de ‘bite’ van een product, hoe maakt u uw paté minder vet en toch smeuïg? Wilt u een vegetarisch product reformuleren naar een veganistisch product? Zoekt u een vervanger voor kippenei-eiwit of palmolie?

Het zijn vragen waarop de mensen van Meatless het antwoord kunnen geven. Zij ontzorgen u indien gewenst volledig met technische ondersteuning en denken mee op elk gebied: commercieel, financieel en technisch. Het is hun ambitie om én de Meatless-ingrediënten te verbeteren én uw producten.

The proof of the pudding is in the eating
Meatless-ingrediënten en -producten worden ingezet door voedingsproducenten in verschillende branches. En waar we, vanuit onze oorsprong. een bekende zijn in de vleesbranche zijn we ook actief in de wereld van de visproducten, in de vegetarische en veganistische branche en bijvoorbeeld voor zuivelproducenten. Op deze site tonen we u via omschrijvingen van diverse projecten waartoe wij in staat zijn en hoe we dit, veelal in vruchtbare samenwerkingen met klanten, gerealiseerd hebben.

Samenwerking, maatwerk, leveringszekerheid en logistieke flexibiliteit zijn kernkwaliteiten waar onze klanten ons om waarderen. Uiteraard is het aan u om uit te maken of wij u verder zouden kunnen helpen.