//Proef de toekomst van voedselproductie!

Proef de toekomst van voedselproductie!

De sfeer van Londen kort voor kerst proeven en geïnteresseerd in de toekomst van voedselproductie? Kom dan naar Food Matters Live, dé foodtrend beurs die van 20 tot 22 november gehouden wordt in het ExCel in London. Meatless geeft tijdens deze beurs een live demonstratie van de productie van hybride vleesproducten. We laten je zien hoe je heerlijke hamburgers van hoge kwaliteit kunt maken die maar liefst 50% plantaardige grondstoffen bevatten, met alle voordelen voor onze gezondheid en onze ecologische footprint die daar aan verbonden zijn.

In samenwerking met de bekende machineleverancier Verbufa wordt in Londen een volledig operationele productielijn voor hamburgers geplaatst, waarop we elke dag rond lunchtijd hamburgers produceren. Natuurlijk bakken we de hamburgers op het podium en kun je zelf overtuigd raken van de smaak en kwaliteit van deze nieuwe dimensie in vleesproductie.

Want onze technieken gaan verder dan reguliere vleesextensie. Het gaat om het ontwikkelen van betere vleesproducten die aan de moderne consumentenvraag voldoen. We hebben meer dan tien jaar gewerkt aan economisch haalbare en opschaalbare technieken, om de beste ingrediënten en knowhow aan klanten te kunnen leveren zodat zij de beste vleesproducten met een hoog gehalte aan plantaardige grondstoffen kunnen produceren. En met succes!

Onze producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke granen en peulvruchten. Ze bieden de mogelijkheid om extreem magere producten te maken zonder verlies van smaak, sappigheid of textuur. Natuurlijk horen we graag je mening over dit soort gecombineerde producten, die een enorm potentieel kunnen betekenen, zowel voor producenten als voor QSR’s en retail.

Dus kom naar Londen, ervaar hoe combinaties van vlees en plant een nieuwe dimensie bieden in de vleescategorie en overtuig jezelf!

Stuur ons een verzoek en we regelen graag een persoonlijke VIP-uitnodiging voor deze zeer interessante show en congres, waar je de toekomst van de voedselproductie zelf kunt proeven!

2019-04-08T12:59:09+00:00oktober 10th, 2018|