//Hoe wij werken
Hoe wij werken2018-02-26T18:23:23+00:00

Hoe wij werken

Technische ondersteuning

We bieden u volledige technische ondersteuning, zowel in de ontwikkeling als in de daadwerkelijke implementatie op fullsize productielijnen. Onze technologen en commerciële medewerkers hebben langdurige ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, ze zijn vertrouwd met uw productielijnen en productiesystemen en kunnen gericht helpen om producten aan te passen of te verbeteren.

Flexibiliteit in productie

Meatless is in staat om haar klanten ook op het gebied van productie maatwerk te leveren en flexibiliteit te bieden. Afwijkende specificaties of wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot de kleur van het product zijn bij voldoende volume mogelijk.

Preferred supplier in de foodsector

De Meatless-productielijnen voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche en de productiesystemen zijn BRC-gecertificeerd. Daarnaast is Meatless ‘in compliance’ met de eisen van het merendeel van internationaal toonaangevende bedrijven binnen de foodsector. Meatless is FDA/USDA- goedgekeurd en voldoet aan de eisen voor kosher- en halal-productie en productie voor Japan. De productiecapaciteit van Meatless groeit snel. Momenteel bedraagt de maximale output ongeveer 2.000 kg/u en er wordt in meerdere productieshifts geproduceerd.