/Over ons
Over ons 2018-02-16T15:12:52+00:00

Over ons

Meatless ontwikkelt en produceert basis-ingrediënten voor toonaangevende merken in de foodsector en dat al ruim tien jaar.

Wij ontwikkelden een assortiment bijzondere vezelvormige producten voor de foodsector die worden ingezet in diverse productgroepen als vlees, vis en vegetarisch. De – veelal op maat ontwikkelde – producten van Meatless resulteren in betere eindproducten, efficiëntere productie en commerciële successen bij de klant.

Basis-ingrediënten voor topproducten? Meatless levert

Meatless is volledig plantaardig, bevat geen grondstoffen van dierlijke oorsprong en is daarmee ook geschikt als basis-ingrediënt in veganistische producten. Met zelf ontwikkelde, wereldwijd unieke, productiemethoden maakt Meatless onderscheidende ingrediënten met bijzondere eigenschappen. Zo voegen Meatless-producten sappigheid, vetbeleving en smeuïgheid toe en kan bovendien de textuur van veel producten verbeterd worden. Dit alles clean label en binnen realistische kostprijskaders. Meatless-producten vormen de basis voor succesvolle topproducten bij een groot aantal toonaangevende producenten van voedingsmiddelen.

Meatless biedt relaties toegevoegde waarde in producten en productie

Wij creëren toegevoegde waarde voor uw producten. Onze ruime ervaring in het produceren van voedingsmiddelen, gecombineerd met unieke producten vormt de basis voor innovatieve reformulering, of het nu gaat om extreme vetreductie in vleesproducten of het aanpassen van een vegetarisch product naar een veganistische versie. De oplossingen die wij bieden zijn praktijkgericht, ze zijn toepasbaar op bestaande productielijnen, veel van onze producten zijn ready-to-use en verwerking is heel gemakkelijk.