/Over ons
Over ons2018-10-17T10:21:24+00:00

Over ons

Meatless ontwikkelt en produceert met succes basis-ingrediënten voor toonaangevende merken in de foodsector en dat al ruim tien jaar.

Wij ontwikkelden een assortiment bijzondere vezelvormige producten voor de foodsector die worden ingezet in diverse productgroepen als vlees, vis en vegetarisch. De -veelal op maat ontwikkelde- producten van Meatless resulteren in betere eindproducten, efficiëntere productie en commerciële successen bij de klant. Wij zijn geen handelaar of importeur, maar we zijn toegewijd aan een bijzonder productportfolio dat we zelf produceren en waar we alle mogelijkheden van kennen. U praat met specialisten die tot in detail kennis bezitten over product en applicaties.

Basis-ingrediënt voor topproducten.

Meatless is volledig plantaardig, bevat geen grondstoffen van dierlijke oorsprong en is daarmee ook geschikt als basis-ingrediënt in veganistische producten. Met zelf ontwikkelde, wereldwijd unieke, productiemethoden maakt Meatless onderscheidende ingrediënten met bijzondere eigenschappen. Zo voegen Meatless-producten sappigheid, vetbeleving en smeuïgheid toe en kan bovendien de textuur van veel producten verbeterd worden. Dit alles clean label en binnen realistische kostprijskaders. Meatless-producten vormen de basis voor diverse succesvolle topproducten en daar zijn we best een beetje trots op.

Ons team

Bij Meatless werkt een hecht team van ruim twintig enthousiaste medewerkers die elke dag met de meest moderne apparatuur voedsel produceren en nieuwe betere producten ontwerpen.  We werken met veel plezier aan mooie innovaties en ideeën, en daar zijn we goed in. Meatless groeit elk jaar meer dan 20% in productie en omzet en telkens weer weten we klanten te inspireren met nieuwe mogelijkheden en producten.  Dat succes stimuleert ons, het maakt Meatless tot een mooie onderneming om te ontwikkelen en te vernieuwen, een onderneming  met een plezierige sfeer, een hechte samenwerking en nauwelijks verloop binnen het personeelsbestand. Wij werken niet alleen hard voor onze klanten, maar zorgen dat onze medewerkers in de juiste omstandigheden ideeën kunnen en mogen ontwikkelen, of dat nu onze op maat gemaakte en unieke productielijnen zijn of de meest complexe opdrachten en wensen van onze afnemers.

Wat bieden wij u?

Wij creëren toegevoegde waarde voor uw producten. Onze ruime ervaring in het produceren van voedingsmiddelen, gecombineerd met unieke producten vormt de basis voor innovatieve reformulering, of het nu gaat om extreme vetreductie in vleesproducten of het aanpassen van een vegetarisch product naar een veganistische versie. De oplossingen die wij bieden zijn praktijkgericht, ze zijn toepasbaar op bestaande productielijnen, veel van onze producten zijn ready-to-use en verwerking is heel gemakkelijk.  En als een product succesvol is?  Dan zijn we in staat om op het hoogste kwaliteitsniveau zeer hoge volumes efficiënt te produceren, we kunnen razendsnel opschalen en helpen u actief bij implementatie in uw productie. We helpen u met plezier, de basis voor succes.