//Allergenen
Allergenen2018-10-17T10:20:57+00:00

Allergenen

Er is een toenemende vraag naar hypo-allergene voedingsproducten

Meatless heeft een relevant antwoord
Meatless is er in geslaagd rijst als een “wholefood” te textureren. Daarmee is een hypo-allergene flake geïntroduceerd die zeer succesvol is in applicaties in vlees, vis en vegetarische producten. Bent u op zoek naar antwoorden inzake het vraagstuk rondom allergenen? Lees dan verder.

Clean label en 100 % plantaardig

Deze  Meatless-rijstvariant is in vele vormen en uitvoeringen verkrijgbaar, ook in gedehydrateerde vorm. De rijstproducten van Meatless vormen de snelst groeiende productgroep binnen ons assortiment. De producten zijn clean label met rijstmeel als enige declaratie in uw eindproduct, de producten bevatten geen allergenen en zijn 100% plantaardig.

Niet alle Meatless-producten komen voor deze declaratie in aanmerking

Alle andere producten van Meatless bevatten allergenen, de versies op basis van tarwe en lupine behoren tot de 14 belangrijkste allergenen en dienen te worden vermeld op verpakkingen van eindproduct. De versie op basis van witte bonen behoort tot de groep peulvruchten.

Meer weten over wat u kunt met onze hypo-allergene flakes?

Neem contact op met de mensen van Meatless. Wij zijn u graag van dienst met kennis en praktische begeleiding in de ontwikkeling en productie van uw hypo-allergene voedingsmiddel.

Stel ons uw vraag…