//Food Future Event

Food Future Event

Op dinsdag 9 april 2019 vindt het Food Future Event plaats. Hier is Jos Hugense te gast om een presentatie te geven.

Food Future Event 2019

De voedseltransitie is ingezet, maar de industrie staat nog maar aan het begin van deze monsterklus. Producenten, retailers en hun toeleveranciers worden door een groeiende maatschappelijke stroming aan het werk gezet om voedsel anders en ‘beter’ te produceren.

De voedseltransitie is veelomvattend: de eiwittransitie voor meer plantaardig voedsel; de energietransitie voor fossielvrije productie en een forse reductie van CO2-uitstoot; een transitie in R&D voor producten met minder suiker, zout en vet, maar meer eiwitten en vezels; een duurzaamheidstransitie voor verantwoorde en eerlijke productie en sourcing, en minder voedselverspilling. En ten slotte een digitale transitie om alle andere veranderingen te kunnen realiseren.

Waar staat de industrie? Zijn partijen klaar voor verandering? Welke inspanningen zijn vereist? Waar gaan directies op inzetten en welke veranderingen worden er in de wereld van R&D en kwaliteit verwacht? Kom naar het Food Future Event op dinsdag 9 april 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein en praat mee over deze belangrijke ontwikkelingen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bestemd voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie. Primair richt het Food Future Event zich op de directie van voedingsmiddelenbedrijven, kwaliteitsmanagement en overig management. Verder richt het event zich op productontwikkelaars en andere medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven.

U ontvangt 50% korting als mijn relatie!

2019-03-01T12:53:32+00:00maart 1st, 2019|