/Duurzaam
Duurzaam2018-10-17T10:12:55+00:00

Duurzaam

Meatless-producten dragen bij aan een efficiëntere productie van voeding

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden en nemen die serieus. Daarom laten we onze productperformance op het gebied van broeikasgasuitstoot, landgebruik, watergebruik en energiegebruik extern bepalen en monitoren door Blonk Milieuadvies in Gouda.

Bepaal de impact die de inzet van Meatless in uw eindproduct oplevert met onze duurzaamheids-tool 
Speciaal voor onze klanten ontwikkelden wij een tool waarmee zij kunnen bepalen wat de impact is van de inzet van Meatless-producten in hun eindproducten volgens de laatste inzichten. Meatless-producten hebben een zeer lage impact op het milieu in vergelijking met bijvoorbeeld vlees, geëxtrudeerde of andere eiwitproducten. Het gebruik van Meatless biedt goede mogelijkheden om producten beter te produceren, maar vooral ook om dit op basis van onderbouwde cijfers te delen met uw klant. Wij helpen u met het voldoen aan de eisen die in toenemende mate gesteld worden door afnemers die aan duurzaamheidsdoelstellingen willen voldoen.

Behaal uw duurzaamheidsdoelstellingen met hulp Meatless
Onze kennis van duurzaamheid binnen voedselproductieketens is groot. Het Meatless-team biedt deze kennis aan via gericht advies en ten behoeve van het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en beperking van de footprint. Wilt u hier meer over weten?

Stel ons uw vraag?